12 de febrer de 2016
12.02.2016

WhatsApp suspendrà comptes si molts contactes bloquegen l'usuari

Es tractaria d'una penalització temporal, ja que l'aplicació avisaria quan finalitza la prohibició

12.02.2016 | 20:10
La popular aplicació no deixa de sorprendre els seus milions d´usuaris.

La més que coneguda app de missatgeria instantània Whatsapp no deixa de sorprendre'ns. Les seves properes actualitzacions permetran, als més de mil milions d'usuaris, la possibilitat d'enviar documents i saber si el xifrat dels seus missatges és correcte. Però la plataforma propietat de Facebook podria estar treballant en una nova funció.

WhatsApp vol netejar el seu servei i deixar-lo sense usuaris conflictius i molests. Tal com s'ha pogut saber, l'aplicació es planteja la possibilitat de bloquejar alguns comptes, sempre notificant-ho amb antelació als usuaris. "Has estat suspès temporalment de WhatsApp, perquè massa persones t'han bloquejat", seria el càstig imposat pel servei de missatgeria instantània als usuaris que hagin estat ignorats per múltiples contactes.


El missatge de WhatsApp

Es tractaria d'una penalització temporal, ja que WhatsApp en la última part de l'avís diu "Podràs tornar a usar *WhatsApp en€". De moment, sembla que WhatsApp no s'atrevirà a treure targeta vermella als seus usuaris, sinó només una amonestació groga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook