Tal com estava previst, DICE i Electronic Arts han llançat a Europa l'esperat 'Star Wars Battlefront' per a PlayStation 4, Xbox One i PC. L'últim projecte dels creadors de 'Battlefield' trasllada el gènere de l'acció en primera persona a l'univers creat per George Lucas i permetrà als jugadors viure moments èpics i intensos combats: disparar blasters, anar en motos speeder i Snowspeeders, dirigir AT- ATs, pilotar caces TIE o fins i tot posar-se als comandaments del Falcó Mil·lenari. Aquestes batalles tindran lloc en alguns dels planetes més coneguts de l'univers com Endor, Hoth, Tatooine i l'inexplorat Sullust.

El joc compta amb alguns personatges de la trilogia original com un jove Luke Skywalker, Darth Vader o Boba Fett, entre d'altres. A més, la producció disposa d'un ventall de possibilitats que van des d'un multijugador competitiu de 40 persones fins a missions en solitari que es poden jugar a pantalla partida amb un amic sense connexió o en cooperatiu a través d'internet.

A continuació, resumim els modelsde joc multijugador d'aquest títol:

- Fighter Squadron: Combats aeris amb els vehicles més emblemàtics de Star Wars, incloent X-Wings, TIE Fighters i el Falcó Mil·lenari, entre d'altres.

- Supremacy: Batalles de fins a 40 usuaris que tindran lloc en els mapes més extensos de 'Star Wars Battlefront', on les faccions rebels i imperials lluitaran per la supervivència.

- Càrrec: Similar a l'emblemàtic Captura la Bandera. Al líder de cada equip haurà d'assegurar una càrrega abans que ho faci el bàndol contrari i dur-lo a la nostra base.

- Droid Run: Batalles de sis jugadors per equip on haurem de capturar i de mantenir tres GNK Power Droid.

- Walker Assault: Batalles de fins a 40 jugadors on caldrà destruir els AT-AT de l'imperi avisant als bombarders I-Wing, o, en el bàndol imperial, protegir els Walkers destruint els objectius dels rebels.

- Blast: Mode clàssic Deathmatch en equips de 10 jugadors.

- Drop Zone: Partides de fins a 16 jugadors per equips on cal controlar i protegir una sèrie de càpsules.

- Heroes vs Villains: Batalles entre els personatges més emblemàtics de Star Wars, entre els quals destaquen Luke Skywalker, Darth Vader i Babau Fett.

- Hero Hunt: Mode de joc en què un jugador encarnarà un malvat o un heroi i haurà de sobreviure a les ofensives de set jugadors més.