Si ja penses en els teus regals de Nadal, un televisor pot ser una bona opció. Després de la transició cap a la televisió digital, els televisors de plasma ja són un element més a totes les llars i hi ha tanta varietat que és recomanable no precipitar-se a l'hora de comprar-lo i buscar abans una mica d'informació i assessorament.

Hi ha diferents aspectes que sempre cal tenir en compte a l'hora de comprar un televisor. És molt important determinar la grandària d'imatge i, per tant, de pantalla que s'està buscant. Aquesta prestació resulta determinant a l'hora d'escollir un bon televisor. El mateix passa amb els dispositius de so i la grandària del televisor. Amb aquests tres punts clars, el consumidor ja pot decantar-se per un o un altre aparell.

Si el que busques és fer-te amb un dels millors televisors del moment, aquí tens una petita selecció.

SAMSUNG UN32EH4003

Imatge del model SAMSUNG UN32EH4003. FOTO: SAMSUNG

- La pantalla d'aquest Samsung és una LCD d'alta definició que ofereix una qualitat d'imatge molt superior, gràcies a les seves 32 polzades.

- Els colors arriben totalment brillants a l'espectador i fan que la imatge sigui totalment clara. Això és possible gràcies a l'espectre RGB del que disposa aquest televisor.

- El so ambiental que ofereix aquest model fa que els grans esdeveniments esportius o les millors pel·lícules et deixin bocabadat.

- Aquest Samsung disposa de dos ports HDMI i un port USB.

- La configuració i els ajustos d'aquest manejable televisor són d'allò més accessibles.

LG 32LB5600

Imatge del model LG32LB5600. FOTO: SAMSUNG

- Aquest televisor de 32 polzades d'alta definició compta amb HD Ready i una resolució Full HD.

- El panell IPS d'aquest model de LG fa que aquest televisor ofereixi un contrast perfecte de color i lluentor.

- El LG 32LB5600 permet connectar directament al televisor un teclat i un ratolí. A més, permet la connexió amb Internet.

SONY KD-65X9000B

Imatge del model SONY KD-65X9000B. FOTO: SAMSUNG

- Aquest televisor LED destaca pel seu alt nivell de color. La seva alta lluentor intensifica els colors i millora així la visualització en pantalla.

- El so d'aquest model de Sony arriba a través de la tecnologia ClearAudio+, que compta amb uns altaveus laterals integrats perfectament en el disseny.

- La sèrie d'aquest Sony ve amb Smart TV integrada, així com amb càmera per a videoconferències.

VIZIO SÈRIE I

Imatge d'un model de la sèrie i de Vizio. FOTO: VIZIO

- La sèrie I de Vizio és una explosió de color. Amb aquests televisors els colors arriben a l'espectador de la manera més vibrant. Això és possible gràcies a la distribució de LEDs per tota la pantalla.

- L'alta gamma d'aplicacions de so i tecnologia que ofereix la sèrie I de Vizio permet experimentar tot tipus de sensacions. L'entreteniment pren un nou sentit amb aquests televisors, que fan que la televisió intel·ligent sigui més accessible.

- La visualització en múltiples pantalles és una de les novetats que ofereixen aquests televisors. La seva gran quantitat de ports permet connectar tot tipus de dispositius a aquests televisors.

SHARP LC-LB371O

Imatge del model Sharp LC-LB371O. FOTO: SHARP

- Si busques un televisor amb una relació qualitat-preu excel·lent aquest Sharp pot ser una bona opció. Compta amb 43 polzades i una pantalla amb tecnologia LED, que fa que la seva visualització sigui immillorable.

- Sharp ofereix als teleespectador més de 2000 canals en streaming per gaudir de la televisió.

- La seva connexió wifi fa que aquest televisor de Sharp pot ser controlat amb les aplicacions del teu telèfon mòbil.

- Els ports d'entrada i sortida fan que la incorporació de diferents dispositius sigui d'allò més senzilla amb aquest model de Sharp.