Apple deixarà de reparar una sèrie de Macs i dispositius iOS a partir del 8 de desembre, ja que el seu suport acaba de manera oficial. L'empresa ha enviat un comunicat a les seves botigues i distribuïdors autoritzats avisant d'aquesta mesura. A més, serà la primera vegada que la gamma Beats es vegi afectada per la modificació.

La companyia deixarà de donar suport a determinats productes tecnològicament obsolets i antics. Els productes 'vintage', tal i com els denomina la pròpia firma nord-americana, són aquells que van deixar de ser fabricats fa més de cinc anys. Els productes obsolets, en canvi, són aquells que han deixat de fabricar-se fa més de set anys.

Els iMac (final del 2009), MacBook Air (de mitjan del 2009), Mac Pro (principis del 2009), MacBook (13 polzades, principis del 2009), MacBook Pro (15 polzades, principis del 2009), iPod touch (1º generació), Apple Cinema Display (23 polzades amb connexió DVI, principis del 2007), Time Capsule de primera generació (connexió Wi-Fi 802.11n), iBeats, Beatbox, Beatbox Portable (de primera generació), Wireless (de primera generació), Diddybeats i Heartbeats (de primera generació).

A partir de la data límit, els usuaris ja només podran recórrer i provar sort en establiments no oficials.