30 de setembre de 2015
30.09.2015
Top ten dels videojocs

'Grand Theft Auto V' encapçala el rànquing de videojocs més venuts

L'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) ha publicat la llista amb els deu títols més venuts l'últim mes

01.10.2015 | 08:33
´Grand Theft Auto V´ per a PS3, el més venut

'Grand Theft Auto V' per a PS3 encapçala el rànquing de videojocs més venuts, seguit del mateix títol per a PS4, segons la llista de vendes de l'últim mes que ha publicat l'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI).

El 'top ten' dels jocs de consola situa en la posició número 3 el 'FIFA 2015', per a PS3; en el 4, 'Minecraft', per a PS3; en el 5, 'Splatoon', per a WIIU; en el 6, 'Until Dawn Special Edition', per a PS4; en el 7, 'Tomodachi Life', per a Nintendo 3DS; en el 8, 'Gears of War: Ultimate Edition', per XBOXONE; en el 9, 'Super Smash Bros', per a Nintendo 3DS, i tanca el rànquing en el desè lloc dels més venuts 'Call of Duty: Black OPS II', per a PS3.

AEVI promou la Gran Fira del Videojoc Madrid Games Week (MGW), organitzada per IFEMA, que obre les portes aquest dijous, dia 1, a Feria de Madrid, i que s'allarga fins al diumenge, 4 d'octubre. Col·laboren en aquest esdeveniment de referència Gamelab, GAME i AEAC. El dia 1 està reservat a professionals del sector i entrades VIP, mentre que els altres tres dies estan oberts a tots els públics.

Madrid Games Week comptarà amb la presència d'alguns dels youtubers més seguits a Internet: TheGrefg, Coollife o NexxuzHD són alguns dels més destacats. MGW compta a més amb un atapaït programa d'actes paral·lels que complementaran l'oferta que l'ha convertit en la fira de videojocs més important a escala estatal. Concerts, presentacions, tallers i diversos concursos i tornejos seran algunes de les propostes.
 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema