'Grand Theft Auto V' per a PS3 encapçala el rànquing de videojocs més venuts, seguit del mateix títol per a PS4, segons la llista de vendes de l'últim mes que ha publicat l'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI).

El 'top ten' dels jocs de consola situa en la posició número 3 el 'FIFA 2015', per a PS3; en el 4, 'Minecraft', per a PS3; en el 5, 'Splatoon', per a WIIU; en el 6, 'Until Dawn Special Edition', per a PS4; en el 7, 'Tomodachi Life', per a Nintendo 3DS; en el 8, 'Gears of War: Ultimate Edition', per XBOXONE; en el 9, 'Super Smash Bros', per a Nintendo 3DS, i tanca el rànquing en el desè lloc dels més venuts 'Call of Duty: Black OPS II', per a PS3.

AEVI promou la Gran Fira del Videojoc Madrid Games Week (MGW), organitzada per IFEMA, que obre les portes aquest dijous, dia 1, a Feria de Madrid, i que s'allarga fins al diumenge, 4 d'octubre. Col·laboren en aquest esdeveniment de referència Gamelab, GAME i AEAC. El dia 1 està reservat a professionals del sector i entrades VIP, mentre que els altres tres dies estan oberts a tots els públics.

Madrid Games Week comptarà amb la presència d'alguns dels youtubers més seguits a Internet: TheGrefg, Coollife o NexxuzHD són alguns dels més destacats. MGW compta a més amb un atapaït programa d'actes paral·lels que complementaran l'oferta que l'ha convertit en la fira de videojocs més important a escala estatal. Concerts, presentacions, tallers i diversos concursos i tornejos seran algunes de les propostes.