Actualment es poden fer fotos de gran qualitat amb telèfons mòbils. Amb les recomanacions de Rodrigo Rivas, fotògraf freelance i especialitzat en mòbils, i els resultats de l'estudi de DxOMARK, seleccionem els millors smartphones per obtenir una fotografia digna d'un professional.

Huawei P8

La marca xinesa ha optat per la nanotecnologia per al disseny del seu nou producte. Amb la primera càmera amb sensor de 4 colors (RGBW) i 13 megapíxels, el resultat de la foto és molt comparable a les fetesamb una càmera reflex professional. Té estabilitzador òptic d'imatge i possibilitat d'edició. PREU: 499 €

Samsung S6 Edge

El nou model de la firma coreana compta amb el millor rendiment i qualitat d'imatge del mercat. Qualitat en les fotografies, encara que potser decaigui una mica pel que fa a l'adherència pel revestiment de vidre de la part posterior. El millor: l'enfocament automàtic ràpid i els resultats en utilitzar el flaix. PREU: 699 €.

iPhone 6+

L'smartphone d'Apple té un sensor de només 9 megapíxels, però el bon processament de les imatges i el bon comportament de tot el hardware, unit a una quantitat ingent d'apps i accessoris de qualitat, el converteixen en un dels millors smartphones fotogràfics. PREU: A partir de 789 €.

Motorola Moto X Style

L'últim llançament de la clàssica M té una càmera de 21 megapíxels amb la qual aconsegueix uns resultats excepcionals. El millor de la lent és que capta d'una manera molt precisa el gran nivell de detall d'exteriors, l'enfocament en totes les condicions i el balanç de blancs. PREU: A partir de setembre. Des de 500 €.