WhatsApp web, l'aplicació en línia que ens permet enviar missatges a través del servei de missatgeria des del navegador de l'ordinador, porta un temps disponible per als usuaris d'Android, BlackBerry i Windows Phone, i finalment ha arribat també per als usuaris d'iPhone.

Si bé es resistia a arribar a iOS per problemes tècnics, ara, amb l'última actualització de WhatsApp, els posseïdors d'un iPhone també podran accedir a les seves converses sense recórrer al telèfon mòbil, encara que la funcionalitat arribarà als usuaris de forma progressiva i lenta.

Després de mesos d'espera, l'anhelada compatibilitat amb iOS ja és un realitat, tot i que no hi ha cap comunicat oficial per part de la companyia. Han estat alguns usuaris de Reddit que han advertit que la compatibilitat ja figura en el lloc de WhatsApp web, cosa que abans no apareixia.

D'altra banda, alguns directius han compartit a Twitter imatges d'usuaris que ja tenen activat el servei.

Com en el cas del servei de trucades de WhatsApp, la funcionalitat es desplegarà de forma progressiva en els dispositius iOS (sempre que tinguin instal·lada l'última versió de WhatsApp, 2.12.5), de manera que podrien passar diversos dies o setmanes fins que els usuaris puguin xatejar a través dels seus ordinadors.

Una vegada que l'opció arribi a tots els usuaris d'iPhone, aquests hauran d'accedir a una pestanya anomenada WhatsApp web a través del menú d'Ajustos i escanejar el codi QR de la web. Així, podran accedir a l'aplicació web des de Chrome, Firefox o Opera, sense oblidar que cal tenir el 'smartphone' encès en tot moment, ja que WhatsApp web ho utilitza d'intermediari.

Després d'aquesta esperada funcionalitat, només falta que les trucades de veu estiguin disponibles a WhatsApp web.