Google ha revelat finalment el misteriós nom que es troba darrere de la lletra M per a la seva propera versió Android i així Android 6.0 M es dirà "Marshmallow", com la llaminadura coneguda a Espanya com a núvol o espongeta.

Android 6.0 Marshmallow, el llançament es preveu per a aquesta propera tardor, va ser preestrenat en la conferència anual de desenvolupadors de la companyia a finals de maig, on es van donar a conèixer les noves característiques pel que fa a Android 5 Lollipop. Però, com han fet en altres ocasions per crear expectativa, la companyia no va revelar el sentit de la "M", que es coneix ara, tres mesos després.

Juntament amb el nom complet del sistema operatiu, Google també ha llançat la versió final de la seva Android 6.0 SDK i una tercera i l'última prèvia del 'programari' Android 6.0 Marshmallow, que pot ser descarregada en els dispositius Nexus.

A més, la multinacional ha volgut recordar en un comunicat que "quan Android 6.0 Marshmallow es llanci al públic aquesta tardor, l'usuari haurà de re-flashejar manualment el dispositiu sobre la imatge de la marca per continuar rebent les descàrregues de les actualitzacions OTA en el seu dispositiu Nexus ".

Durant aquests mesos, el significat de la "M" ha estat una gran incògnita que va despertar la imaginació i el sentit predictiu de més de algun. Seguint la tendència dels dolços, 'Macadamian Nuts Cookie' (galetes de nous de Macadàmia) va ser un dels termes més pujados al web. Muffin, meringue (merenga) i Macarron (el pastisset francès disponible en molts colors i sabors) també es trobaven entre les opcions.