04 de agost de 2015
04.08.2015

Facebook permetrà nomenar hereus dels comptes

La xarxa social té previst activar l'opció que una persona designada gestioni el perfil d'algú mort

04.08.2015 | 12:23
Facebook comptarà amb noves opcions.

Facebook segueix ampliant el seu ventall d'opcions. A partir del 28 d'agost, la xarxa social permetrà als seus usuaris designar un contacte perquè mantingui o faci desaparèixer el seu perfil quan morin.

Aquesta opció ha estat funcionant en fase experimental en alguns estats dels EUA i serà a partir d'aquest mes quan comenci a funcionar de manera oficial. Facebook pretén així estimular l'herència dels comptes dels usuaris.

Fins ara, Facebook paralitzava el perfil d'aquest usuari si coneixia la seva defunció. Des del 28 d'agost, la persona que heredi el compte de Facebook -prèvia assignació del seu propietari- podrà gestionar-la, tot i que amb determinades excepcions.

La persona que coordini el perfil podrà publicar missatges anunciant el funeral o de record a l'usuari, sense que aquests apareguin publicats en el seu nom. Així mateix, podrà acceptar sol·licituds d'amistat i arxivar imatges i documents de l'usuari. No obstant això, no podreu llegir els missatges privats. Totes aquestes possibilitats estaran disponibles al menú 'Preferencias de seguridad' de la xarxa; allà, dins de l'opció 'contacto de legado', apareixerà el nom del titular i les paraules 'en memoria'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema