Pont de Molins s'ha situat en quart lloc davant de 540 municipis de Catalunya menors de 1.000 habitants. L'alcalde Josep Fuentes, recull el guardó i felicita al secretari de l'ajuntament Xavier López Cumbriu

El secretari municipal assegura que "el premi és merit de tot l'equip municipal" i tinents d'alcalde i regidors és sumen a les felicitacions i reconeixen "l'eficiència del treball de tot el personal tècnic i administratiu de l'ajuntament, emfatitzant la tasca del secretari municipal", en declaracions d'Albert Molins, Josep Borràs i Esteve Llorens, regidors de l'equip de govern municipal.

Informe AOC

Els guardons Administració Oberta s´han concedit en base a l´avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l´AOC. Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d´edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l´ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

"Pont de Molins, ha aconseguit ser reconegut com el quart municipi Català menor de mil habitants, amb una millor administració, més propera al ciutadà, més àgil, eficient i innovadora." assenyala l'alcalde Josep Fuentes, que ahir va recollir el guardó al Palau de Congressos de Barcelona.

Per la seva part Esteve Llorens, regidor de Cultura i Educació, ha declarat que Pont de Molins, "ha demostrat ser un ajuntament que respon als nous reptes de l'administració electrònica, en benefici de la transparència i això és, en benefici de la ciutadania".