Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 26 anys a Figueres acusat d'haver comès un robatori amb força en un bar del carrer de la Jonquera de la ciutat. En els arxius policials consten nombrosos antecedents contra ell.

La detenció s'ha practicat de matinada, pels volts de les 3, aquest mateix dimecres, 21 d'abril. Segons han informat fonts policials, la central d'alarmes havia advertit que una persona vestida de color gris i amb una motxilla negra havia accedit a l'interior d'un bar del carrer de la Jonquera de Figueres. Quan els agents han arribat al local indicat, han descobert que a dins ja no hi havia ningú, però que una finestra havia estat forçada i, fins i tot, es trobava fora de lloc.

Es dona la curiosa circumstància que moments abans de l'avís, els policies havien identificat una persona per l'entorn del carrer de la Jonquera que, precisament, anava vestida de la mateixa manera que s'havia descrit en la central d'alarmes. La patrulla ha aconseguit localitzar el mateix home en una casa ocupada molt propera al lloc dels fets i, en realitzar un escorcoll, han descobert el botí d'un robatori: els objectes que havien estat sostrets del bar del carrer de la Jonquera: quatre tauletes electròniques, diners en efectiu, tornavisos i un calaix metàl·lic de la caixa enregistradora del bar.

Tots aquests objectes, de fet, consten en la denúncia que ha formalitzat la propietària del bar i que reconeix com a seus.