L'operatiu antidroga dels Mossos que han realitzat aquest matí en un pis del centre de Figueres ha acabat amb tres detinguts i un cultiu de 300 plantes de marihuana desmantellat.

Els Mossos d'Esquadra tenien sospites que podia haver una plantació a un immoble de dues plantes, antic, en ple centre de Figueres a uns 100 metres de la Rambla. Finalment es detecta a l'entresol de l'habitatge l'espai per a l'habitatge habitual i a la planta superior en diferents habitacions hi ha un cultiu vigent i en altres habitacions restes de collites ja recol·lectades.

El dispositiu ha finalitzat cap a quarts de dotze del migdia i s'ha desenvolupat en un domicili del número 22 del carrer Sant Pau, en ple centre de la ciutat.

Els Mossos s'han desplegat a la zona amb efectius de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Figueres i efectius de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius).

L'operatiu ha començat cap a les nou del matí, els agents han esbotzat la porta d'entrada al domicili i han realitzat una entrada i escorcoll en un domicicli.

Els veïns de la zona han pogut veure una gran presència policial i diverses furgones de l'ARRO a la zona.

La Guàrdia Urbana de Figueres també s'ha encarregat de regular el trànsit mentre es porta a terme el dispositiu policial.

Finalment, els Mossos han detingut tres persones veïnes de Figueresi han localitzat una plantació amb 308 plantes de marihuana i molt de material elèctric: 2 tubs extractors, 3 caixes extractores, 32 focus, 32 transformadors, 11 ventiladors, 3 filtres carboni, 1 split aire condicionat, 1 motor aire, 2 pingüins aire condicionat.

També es localitzen i comissen 1.300 euros fraccionats en bitllets, 2 bosses de plàstic amb substància vegetal (marihuana). En breu l'empresa d'energia farà el tall del subministrament elèctric.