Els Mossos d'Esquadra juntament amb la Policia Local de l'Escala van detenir el 28 de març un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Bellcaire d'Empordà, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van tenir lloc pels volts de les onze del matí del mateix dia quan un ciutadà va alertar d'un possible robatori dins d'un traster annexat a una casa situada al carrer Àncora, a la població de l'Escala.

Quan els mossos van arribar al lloc van localitzar una persona que carregava un congelador i es dirigia cap al seu vehicle. Tot seguit, van comprovar que una de les finestres de la casa estava forçada i l'interior tot regirat.

Els agents van observar que faltava el televisor, un joc de claus d'un vehicle que es trobava estacionat a l'exterior i les claus del traster que justament portava la persona que estava a l'exterior de l'habitatge amb el congelador.

Posteriorment, els mossos van comprovar el lladre tenia preparat per sostreure altres electrodomèstics i que, anteriorment, ja havien sostret dues bicicletes al mateix traster.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 29 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.