22 de març de 2021
22.03.2021
L'Empordà
Figueres

Investiguen l'agressió a un home a qui van abandonar malferit davant l'hospital de Figueres

La víctima tenia diverses fractures i un tall a l'estómac i va ser traslladada al Trueta de Girona

22.03.2021 | 12:38
El vigilant de seguretat del centre va alertar la policia dient-los que un cotxe havia deixat la víctima davant l'hospital

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió a un home a qui van abandonar malferit davant l'hospital de Figueres. Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la matinada. Poc després de la mitjanit, el vigilant de seguretat del centre va alertar la policia dient-los que un cotxe havia deixat la víctima davant l'hospital i després havia marxat del lloc. Segons ha pogut saber l'ACN, l'home anava indocumentat, tenia diverses fractures al cap i presentava un tall profund a la zona abdominal. La gravetat de les ferides va obligar a traslladar-lo fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra han pogut identificar el ferit, però es desconeixen les circumstàncies de l'agressió. L'home és un francès d'uns 40 anys.

Segons fonts del Trueta, l'home està estable amb pronòstic reservat. Després de traslladar-lo des de Figueres fins a l'hospital de Girona, actualment està ingressat a planta en observació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook