Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 11 de març dos homes de 25 i 40 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la ciutat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A principis de març, i en el marc d’una actuació judicial, agents de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria, van localitzar una plantació de marihuana oculta a l’interior del garatge d’una casa situada al carrer Rodes de la població de Figueres.

Finalment, es va realitzar una entrada i perquisició a l’esmentat domicili on es van localitzar 442 plantes de marihuana a la zona del garatge. També van intervenir tots els estris necessaris pel seu creixement i 1,72 kg de cabdells d’aquesta substància preparats en dosis per vendre al detall.

Durant l’operatiu els agents van detenir el propietari de l’habitatge com a responsable d’aquesta plantació. En el moment de la seva detenció se li van localitzar 2.610 euros en bitllets fraccionats així com diferents dosis de cocaïna. Posteriorment es va detenir el segon home que també era responsable de la plantació.

La companyia elèctrica que va inspeccionar el domicili va concloure als seus informes que hi havia una connexió directa a la xarxa sense l’existència de cap contracte en vigor ni cap comptador donat d’alta. La defraudació elèctrica ascendia anualment a 5.230 euros.

Els detinguts, seran properament citats per declarar davant l’autoritat judicial competent dels jutjats de Figures.