Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres Figueresvan detenir el passat 25 de setembre, dos homes, ambdós de 23 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer el mateix dia 25 de setembre a l’avinguda Salvador Dalí de Figueres on, cap a dos quarts d’una de la matinada, agents dels mossos van observar com un vehicle, en veure la presència policial, feia un gir prohibit i fugia a gran velocitat en sentit França.

En veure aquesta acció, van seguir el turisme i els van fer indicacions per tal que el conductor aturés el cotxe. Durant la identificació dels dos ocupants, els agents van notar que de dins el vehicle sortia una forta olor de marihuana.

En l’escorcoll van trobar una bossa de plàstic amb 14 bossetes i 5 pots petits amb marihuana i haixix, preparades per a la venda al detall. En total, 14,1 grams de marihuana i 44,3 grams d’haixix. També van trobar dos feixos de bitllets fraccionats, amb un total de 16.000 euros i dins d’una bossa de mà, 300 euros més.

Per aquest motiu es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 25 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.