Un home de 63 anys ha patit lesions de diversa consideració, aquest divendres al matí a la Jonquera, de resultes de l'estrebada de què ha estat víctima, quan estava assegut en la terrassa d'un bar del carrer Major. La Policia Local de la Jonquera ha detingut un home de 35 anys acusat d'aquest presumpte robatori amb violència i intimidació.

Els fets han passat quan l'home de 63 anys, de nacionalitat francesa, prenia alguna cosa a la terrassa del bar de La Societat de la Jonquera. Mentre estava assegut, amb la seva bossa "bandolera" convenientment penjada, una persona se li ha apropat, li ha fet una estrebada, arrossegant-lo fins i tot per terra. L'assaltant, aleshores, a arrencat a córrer. Les persones que han presenciat l'atac de seguida han emès crits d'alarma i una patrulla de la Policia Local que estava pròxima a la zona ha aconseguit enxampar el presumpte lladre a uns 600 metres del bar.

Els agents d'un altre vehicle patrulla han acudit a atendre la víctima del robatori, que havia caigut a terra, amb lesions a la mà dreta i algunes rascades. L'home ha pujat al cotxe policial, en el qual ha estat traslladat al CAP de la Jonquera per ser atès pels equips sanitaris.

Al detingut, en els arxius policials, li consten antecedents delictius relacionats amb altres robatoris amb violència. La Policia Local, arran de la detenció, ha aconseguit recuperar la bossa sostreta.