Els Bombers de la Generalitat van treballar durant el matí d'ahir en el rescat de tres ciclistes accidentats a Vilanova del Vallès, Mediona i Ivars de Noguera. Tots ells van patir una possible fractura de clavícula o espatlla i van haver de ser evacuats fins a un centre hospitalari.

El primer accident es va produir poc abans de les onze del matí en una pista de difícil accés de Vilanova del Vallès, on un home de 58 anys i veí de Granollers va caure. Fins al lloc dels fets es va desplaçar un helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i dels ERI del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van evacuar el ciclista cap a un centre hospitalari.

El segon accident va tenir lloc a la mateixa hora a Mediona, concretament al camí de Can Freixes, on un ciclista va caure. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació terrestre dels Bombers.

Minuts després, cap a les onze del matí, a Ivars de Noguera va patir un accident amb bicicleta una altra persona. L'incident es va produir prop de l'ermita de Cérvoles i fins allà també s'hi va desplaçar una dotació terrestre del cos.