La Policia Local de la Jonquera i els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 51 anys com a presumpte autor de nombrosos furts en establiments comercials de la Jonquera. L'operatiu conjunt de les dues policies va permetre identificar l'arrestat, a qui se li van trobar 28 ampolles d'alcohol robades.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts, quan els agents van poder enxampar el lladre multireincident. L'actuació es va iniciar al supermercat el Sol, on es va interceptar i identificar l'arrestat.

Posteriorment, tot i que va manifestar als agents que no portava cap vehicle, la policia va localitzar-ne un de la seva propietat. Els agents el van escorcollar i al seu interior hi van trobar 28 ampolles de diferents diferents licors, que posteriorment van ser lliurades als seus propietaris. L'home ha estat denunciat al jutjat en funcions de guàrdia.

Tres lladres més

Precisament el passat 26 d'agost, la Policia Local de la Jonquera ja va enxampar tres homes, d'entre 25 i 35 anys, que havien robat presumptament en establiments del municipi. Els lladres havien sostret productes valorats en uns 850 euros de dos supermercats i un comerç esportiu. Un ciutadà va alertar que havia vist tres homes que sortien corrent d'una botiga amb una ampolla d'alcohol a les mans. Els agents van poder identificar el vehicle i enxampar els tres lladres.