Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el passat divendres, tres homes de 19, 25 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van ocórrer el mateix dia 28 de desembre al carrer València de Figueres on, cap a dos quarts de tres del migdia, una patrulla de mossos va localitzar un vehicle, que circulava amb les finestres baixades, el qual desprenia una forta olor a marihuana.

Els agents es van situar darrera del vehicle i van comprovar que, a més, el turisme no tenia assegurança ni la Inspecció Tècnica vigent. Per aquests motius el van aturar i van identificar els tres ocupants.

En escorcollar-los van veure que portaven 290 euros en bitllets fraccionats i tres bossetes de droga individuals preparades per a la venda. A més, a l’interior del cotxe van trobar 6 bosses amb 7 kg de marihuana.

Per aquest motiu, els agents van detenir les tres persones com a presumpte autores d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van passar el dia 28 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.