Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar administrativament, un home de 27 anys, nacionalitat ucraïnesa i veí de Camallera, com a presumpte autor de diverses infraccions del Reglament General de Circulació, del Reglament General de Vehicles i del Reglament General de Conductors.

Els fets van passar cap a un quart de deu del vespre del dia 22 de juliol a l’autopista AP-7, al seu punt quilomètric 51.5 en sentit nord on els agents van ser alertats que hi havia una barca al mig de la via, a causa d’un accident.

En arribar al lloc, els mossos van trobar efectivament una barca al mig de l’autopista i un turisme amb el seu remolc que s’havien accidentat. Les primeres impressions van apuntar a la punxada de la roda del remolc com a causa d’un accident previ del turisme i el remolc amb la tanca biona, fet que va provocar que la barca caigués del remolc.

Els agents van restringir la circulació i van senyalitzar la zona per evitar posteriors col·lisions, mentre gestionaven una grua per retirar la barca i el vehicle del lloc.

En identificar el conductor, els agents van veure que l’home no disposava del permís de conduir per portar remolcs pesants. A més, quan van fer gestions amb l’assegurança, els agents van veure que ni el vehicle, ni el remolc tenien cap mena d’assegurança.

En repassar la documentació dels vehicles van constatar que el cotxe tampoc tenia la ITV en vigor i el remolc que transportava la barca mai havia estat matriculat, per aquest motiu no tenia ni placa de matrícula, ni fitxa tècnica.

Els mossos van restablir la circulació i van denunciar administrativament el conductor del turisme com a presumpte autor d’una infracció administrativa per circular amb un remolc pesant sense tenir l’autorització preceptiva, per conduir un vehicle sense assegurança ni ITV i circular amb un remolc sense assegurança i sense haver estat mai matriculat.