Els Mossos d’Esquadra han denunciat per la via penal un conductor de 53 anys que quadruplicava la taxa d'alcohol i va fugir d'un accident a Vilaür. Divendres els Mossos van rebre l'avís cap a les quatre de la matinada d'un sinistre al punt quilomètric 5,3 de la GI-623. Quan van arribar al lloc, només van trobar-hi un dels vehicles accidentats, amb el seu conductor ferit lleu. L'altre vehicle havia fugit del lloc dels fets. Un testimoni que va veure que el vehicle que havia provocat el xoc fugia, el va seguir fins que les patrulles dels Mossos el van localitzar a Borrassà i el van fer aturar.

Quan van identificar el conductor, van observar que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Li van fer la prova de detecció i va donar 1,17 mg per litre, un resultat quatre vegades superior al permès.

Davant les evidències, els agents van denunciar penalment el conductor del vehicle com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i també el van denunciar administrativament per fugir del lloc de l'accident.

El conductor, de 53 anys i nacionalitat lituana, declararà davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan el citin.