28 de abril de 2020
28.04.2020
L'Empordà
Granollers

Detingut un traficant de marihuana acreditat com a «servei essencial»

Feia servir caixes de material sanitari en un vehicle d'una empresa de transports

28.04.2020 | 17:57
Els Mossos van detenir el traficant a l'AP-7.

Els Mossos han detingut un home de nacionalitat espanyola i 58 anys, per traficar amagant marihuana a l'interior de caixes de material sanitari. Els fets van passar el 24 d'abril a la una del migdia, quan agents de l'ARRO que feien un control al peatge de la Roca a l'AP-7, van aturar un vehicle comercial. El conductor va dir que treballava per a una empresa de transports i que duia material sanitari. A més, va presentar documentació que l'acreditava com servei essencial. Els agents van notar una forta olor a marihuana i van decidir comprovar la càrrega. A la part posterior de la furgoneta van localitzar unes capses retolades com a entrega urgent de material sanitari que contenien més de 40 quilos de droga. Finalment, els agents van arrestar l'home.

El 25 d'abril, els agents de la Unitat d'Investigació de Granollers va dur a terme una entrada i registre en el domicili de l'arrestat. Dins van localitzar una plantació de marihuana i van intervenir 250 plantes. La policia va desmantellar tota la infraestructura per al cultiu.

La policia va detenir l'home acusat d'un delicte de tràfic de drogues i un d'ús de documents autèntics sense estar legitimat. En no tenir antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Granollers. Ara està a l'espera de ser citat per l'autoritat judicial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook