Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han detingut un home de 31 anys acusat d'un delicte contra la salut pública, en relació amb un cas de tràfic de drogues.

Els fets van passar l'1 de març, al voltant de la una del migdia, quan una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar un vehicle al barri del Culubret circulant a gran velocitat. Els agents van seguir el vehicle fins al carrer de Sant Esteve de Figueres i el van aturar. En identificar els tres homes que hi viatjaven, els mossos van notar una forta olor de marihuana que sortia de dins del cotxe. En fer l'escorcoll, al conductor li van localitzar 6 bossetes amb marihuana a punt de ser distribuïdes. A més, els policies van descobrir que dins del mateix cotxe també duien un total de 12.194 euros.

Després que els agents fessin diverses indagacions, van detenir el conductor, que té la nacionalitat francesa i la residència a Bordeus, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. A l'home, no li constaven antecedents.

El detingut va ser interrogat el dia 2 de març pel jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.