Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l'Escala per un robatori amb força en un habitatge. Els fets es van produir aquest diumenge, 23 de febrer, a un quart de sis de la tarda quan una veïna va veure que una persona havia entrat en una casa del carrer de Sant Briu de l'Escala i posteriorment va fugir saltant pels teulats. La policia va veure que una de les portes del domicili estava forçada. Gràcies a la descripció dels veïns de l'autor dels fets, una patrulla va localitzar poc després l'home en qüestió. En el moment de la detenció, però, el lladre es va resistir i va provocar una lesió en una espatlla d'un dels agents de policia.

Una vegada en el cotxe de patrulla, el detingut també va intentar trencar la mampara que separa la zona del conductor i el copilot amb la de la part posterior. Per altra banda, l'agent lesionat va ser traslladat a l'Hospital de Figueres on va haver de ser immobilitzat i van donar-li sedants a causa del dolor.

Els Mossos l'han detingut per un robatori amb força i també per atemptat a l'agent d'autoritat. Es preveu que properament passi a disposició judicial.