11 de gener de 2020
11.01.2020
La Jonquera

La Guàrdia Civil cita nou persones més a declarar pel tall de Tsunami Democràtic a la Jonquera de l'11 de novembre

Aquest divendres el cos policial ja va cridar deu manifestants més que hauran de passar per la comissaria

11.01.2020 | 19:02
El tall a l'AP-7 convocat per Tsunami Democràtic.

La Guàrdia Civil ha citat a declarar nou persones més pel tall que es va fer entre la Jonquera i el Pertús el passat 11 de novembre, segons ha advertit Alerta Solidària a través de les xarxes socials. Està previst que aquests manifestants declarin conjuntament els propers dies 14 i 15 de gener, conjuntament amb la resta de citats pel cos policial aquest divendres passat. En total seran dinou les persones que estan cridades a donar explicacions a la Guàrdia Civil per les protestes, i els investiga per delictes de desordres públics, danys i contra la seguretat viària. De moment, les defenses no tenen accés a les diligències prèvies i per això desconeixen més detalls del cas.

Aquestes citacions es produeixen després que a mitjans de desembre, la Policia Nacional cités a declarar deu persones pel mateix tall. El mateix dia que es va aixecar el tall al Pertús, on la competència és de la Gendarmeria, es va produir un nou tall a la tarda a Salt (Gironès).

Alerta Solidària ha cridat a donar suport a les persones citades per la Guàrdia Civil els dies 14 i 15 de gener a les nou del matí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook