Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte el sospitós de la mort d'un home d'uns 50 anys en un bar situat a l'avinguda Girona de L'Escala (Alt Empordà). Segons fonts properes a la investigació, l'arrestat és de nacionalitat espanyola i té 43 anys. Els fets es remunten a dijous al vespre quan, segons els investigadors, es va originar una discussió entre els dos homes. Durant el transcurs de la disputa, l'arrestat li va donar una empenta a la víctima, que va caure i es donar un cop al cap. El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís cap a dos quarts de vuit del vespre. Segons l'alerta, un home estava inconscient estès a terra. La víctima va rebre atenció mèdica i el van traslladar a l'hospital però, segons fonts hospitalàries, va ingressar al Trueta de Girona la matinada de dijous a divendres i va morir poca estona després.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís cap a quarts de vuit del vespre de dijous que l'home estava inconscient a terra. A la víctima la van traslladar a l'hospital però no es va poder recuperar de les lesions i va morir al Trueta de Girona la matinada de dijous a divendres.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos va obrir una investigació per determinar les circumstàncies de la mort. Fonts properes al cas apunten que l'home s'hauria colpejat al cap després de caure a terra com a conseqüència d'una empenta.

Els investigadors han identificat el sospitós de propinar-li l'empenta a la víctima i l'han detingut aquest dissabte al matí a L'Escala mateix. Es tracta d'un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola que està pendent de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.