La Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra busquen l'autor o els autors de dos assalts amb danys materials produïts, aquesta matinada de diumenge, en establiments del Rovell de l'Ou de la capital empordanesa. El vicealcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha visitat les dues botigues "que han patit destrosses per a intentar robar al seu interior. La Guàrdia Urbana era molt a prop i després d'unes actuacions la nit anterior, nosaltres i els Mossos estem molt propers a localitzar l'autor".

"Seguirem treballant amb les patrulles que hi tenim destacades, instal·larem càmeres de videovigilància, que ja estan a l'esborrany del pressupost, i tindrem vigilants comunitaris a partir d'abril. Totes les mesures són poques per acabar amb aquest problema i no n'escatimarem cap, em queda afegir que els del mes passat els vam enxampar i detenir", ha afegit Casellas.

Els robatoris en el centre comercial de Figueres han sovintejat aquests darrers temps, si bé és cert que hi ha hagut diverses detencions dels autors d'alguns d'aquests casos.