El cos d'un home ha estat localitzat a les 19.30 hores d'aquest dissabte per efectius de Bombers de la Generalitat en un aparcament inundat a Platja d'Aro. A les 15.28 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís que una persona podria haver quedat atrapada a l'interior d'un local al carrer Ciutat de Girona al municipi de Castell-Platja d'Aro. Fins al lloc s'han desplaçat 6 dotacions de Bombers de la Generalitat i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Els efectius han extret l'aigua de la zona inundada fins que la unitat subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) ha pogut fer la immersió. Ha estat llavors quan han trobat el cos sense vida de l'home que es buscava. Mossos d'Esquadra es troben al lloc dels fets realitzant tasques per identificar plenament la persona finada. Protecció Civil de la Generalitat està en contacte amb l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro per a coordinar l'atenció a familiars del mort, en cas que en tingui.

Protecció Civil de la Generalitat ha passat a prealerta el Pla INUNCAT un cop les previsions meteorològiques indiquen que l'episodi de pluges perd intensitat en general a tot el Territori. Malgrat això fins la nit encara es podran donar xàfecs dispersos acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra a les comarques de Ponent i de l'Alt Pirineu.

Les superacions de llindar d'intensitat durant l'episodi, han estat les següents:

- l'Aldea (Baix Ebre) 20,5 l/m2 en 30min

- Castelló d'Empúries (Alt Empordà) 27 l/m2 en 30min

- Riudecanyes (Baix Camp) 27,3 l/m2 en 30 min.

- Castell d'Aro (Baix Empordà) 23,9 l/m2 en 30 min

- Tagamanent (Vallès Oriental): 25 l/m2 en 30 min

- Viladrau (Osona): 29,4 l/m2 en 30 min

- Puig Sesolles (Vallès Oriental) 22,3 l/m2 en 30 min

- Parets dels Vallès (Vallès Oriental) 20,6 l/m2 en 30 min

- Ulldecona (Montsià) 23 l/m2 en 30 min.

- Hostalets de Pierola (Anoia) 24,2 l/m2 en 30 min.

El telèfon d'emergències 112, ha rebut un total de 321 trucades per 219 incidents. Les comarques amb major nombre de trucades han estat: el Baix Empordà (109), Alt Empordà (42) i Vallès Oriental (68).