La Policia Local de Roses ha clausurat una atracció del recinte firal en causar sis ferits la matinada de dimecres a dijous. Els afectats van patir contusions i van ser atesos per una ambulància del SEM. Es tracta de cinc nens i un adult. L'incident es va produir pels volts de les dues de la matinada a l'atracció Disco Làser segons ha avançat el digital Vila de Roses i ha confirmat el regidor de Seguretat, Joan Plana.

Segons ha explicat el regidor, la porta de l'atracció es va obrir per causes que s'estan investigant. Aleshores el mecanisme de seguretat es va activar i va fer que s'aturés de cop, provocant que els sis afectats patissin contusions.

Ahir al matí un enginyer va inspeccionar l'atracció per determinar què hauria causat l'incident i l'Ajuntament està a l'espera de rebre'n la resposta. Plana assegura que l'atracció tenia tots els permisos i certificats en ordre.

L'atracció, anomenada també «l'olla», consisteix en un cercle amb seients que dona voltes circulars.

L'incident s'ha produït en plena festa major, a l'espai firal de l'àntic càmping Bahía, on hi ha instal·lades les atraccions fins aquest diumenge, quan finalitza la festa.