04 de juliol de 2019
04.07.2019
Castelló d'Empúries

Mor el cap de llista de Som d'Empuriabrava i Castelló, Nicola Bruzzese

L'enterrament tindrà lloc divendres a les quatre de la tarda a la basílica de Castelló d'Empúries

04.07.2019 | 13:13
Nicola Bruzzese durant la campanya de les eleccions municipals 2019

Nicola Bruzzese, candidat a les darreres eleccions municipals pel nou partit Som d'Empuriabrava i Castelló, de 44 anys, no ha aconseguit superar la malaltia contra la que lluitava des de feia anys.

La cerimònia de comiat serà demà a les quatre de la tarda a la Basílica de Castelló d'Empúries. La sala de vetlla estarà oberta d'onze a una a la Funerària Empordanesa (Àltima)

Bruzzese, empresari immobiliari, es va vincular a la política municipal l'any 2015 quan va entrar al govern de la mà de Julià Genovès (Partit Popular) i va ser regidor de l'Àrea de Turisme i Promoció Econòmica durant el mandat de convergència.
Quan Salvi Güell (ERC) va recuperar l'alcaldia, va passar a ser regidor de l'oposició. Dos anys després (2017) Nicola Bruzzese deixava la vida política per centrar els esforços en superar la malaltia.

A les darreres eleccions, va encapçalar la llista del nou partit Som d'Empuriabrava i Castelló, acompanyat d'Agustí Ayats, qui ara ocupa el càrrec de regidor a l'oposició juntament amb Elena Iglesias.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook