A les 3 de la matinada del passat dissabte, efectius de la Guàrdia Urbana de Figueres, dins dels controls preventius d’alcohol i drogues en la conducció que es realitzen amb motiu de les Fires i Festes de Santa Creu, van procedir a aturar un vehicle. Des d’un primer moment, els agents van observar que els dos ocupants mostraven signes de nerviosisme.

En comprovar les dades de les persones i del vehicle, van detectar que un dels ocupants tenia vigent una ordre de crida i cerca, mentre que el cotxe constava com a sostret des de feia un mes a Vilabertran. Es va contactar amb la persona propietària i va corroborar que encara no l’havia recuperat i que s’havien emportat el cotxe amb les claus posades.

A dins del vehicle es van trobar 9 telèfons mòbils, 2 aparells de comunicació via ràdio, 1 càmera de fotografiar, una tablet, un ordinador portàtil i 7 rellotges.

Per la crida i cerca vigent i el robatori i furt d’ús del vehicle, la Guàrdia Urbana va procedir a la detenció de F. V. D. S. de 29 anys i M. Z. de 26 anys, tots dos amb residència a Figueres. També es van intervenir i relacionar en diligències tots els objectes abans esmentats per les sospites que poguessin provenir de delictes contra el patrimoni.

Els Mossos d’Esquadra continuen les investigacions per a determinar la procedència de tots els objectes