Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 12 d'abril, a Figueres, un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer la matinada del 19 de desembre de 2018 quan els mossos van tenir coneixement que havien intentat entrar en una botiga de telefonia mòbil situada a la Pujada del Castell de Figueres.

Entre les dues i les tres d'aquella nit dos individus vestits de fosc van intentar accedir al local forçant el pany de la persiana de l'establiment amb dues eines, una maceta i una escarpa, sense poder-ho aconseguir.

Els lladres van causar uns danys a l'establiment valorats en 500 euros.

La investigació dels mossos d'aquesta comissaria va determinar l'autoria d'un dels lladres que va ser detingut el passat 12 d'abril. La investigació no es dona per tancada i es preveu una segona detenció.

El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent de Figures quan sigui requerit.