16 de abril de 2019
16.04.2019
Roses

Dues famílies denuncien més casos d'abusos de l'arrestat a Roses

L'home va ingressar a presó a mitjans març i al cap de pocs dies els Mossos van rebre dues denúncies més

16.04.2019 | 09:07
Els Mossos van rebre dues denúncies més

Dues famílies més han anat a denunciar nous abusos sexuals per part del ciutadà francès detingut el 20 de març a Roses. L'home, de 60 anys, es troba des del dia 21 de març ingressat en un centre penitenciari, ja que el jutge d'instrucció de Figueres va decidir enviar-lo a presó provisional de forma immediata.

Aquesta decisió la va prendre el magistrat després del primer cas d'abusos denunciat que va protagonitzar aquest francès que passa temporades a Empuriabrava. I que presumptament va abusar sexualment de tres nenes, així com agredir-les, que en els moments dels fets (any 2017) tenien entre 8 i 15 anys.

Els dos nous casos també denuncien abusos sexuals i agressions, que presumptament s'haurien perpetrat per part del ciutadà francès de 60 anys de forma continuada cap a dues nenes. En aquest cas, les dues víctimes en l'actualitat tenen entre 8 i 11 anys. No són germanes, sinó que formen part de dues famílies que també tenien coneixença i amistat amb el detingut.

Aquestes dues famílies van viatjar fins a Roses el dia 23 de març a presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra de la comissaria local que porten la investigació del cas, però resideixen a França. Com en el primer fet denunciat, les famílies passaven alguna temporada a la Costa Brava i les nenes tenien contacte amb l'acusat d'abusos i agressió sexual. Era llavors quan l'home s'aprofitava de la confiança que tenia amb la família de les nenes.

La investigació


Aquests dos nous casos també s'han inclòs a la investigació que porten a terme els Mossos d'Esquadra i poden ser clau quan el cas arribi a judici.

Cal recordar que el dia que van detenir l'home, la policia el va acusar d'agressió i abusos sexuals. L'endemà va passar a disposició judicial i va ingressar a presó de forma provisional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook