Una persona ha mort aquest cap de setmana per accident de trànsit a les carreteres catalanes, segons informa el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre va passar aquest dissabte al matí a la BP-1101 al Bruc (Anoia), on van xocar dues motocicletes. Un dels dos conductors, un home de 35 anys, va morir, mentre que l'altre va resultar ferit crític. Pel que fa a la mobilitat de retorn d'aquest diumenge, durant la tarda el trànsit ha estat fluid a la xarxa viària, malgrat algunes incidències destacades. Concretament, l'N-340 ha registrat 5 km de cues a Altafulla en sentit nord i 2 km en sentit sud arran d'un accident que ha obligat a circular amb pas alternatiu.

A part, també s'ha acumulat 1 km d'aturades a l'N-240 a Lleida, en els dos sentits, a causa d'una topada entre dos vehicles que ha fet que se circulés amb pas alternatiu. A més, la C-12 ha estat tallada a Maials a causa d'una manifestació.

Amb l'inici de la campanya de vacances de Setmana Santa, els Mossos de Trànsit recomanen molta prudència a tots els conductors en els seus desplaçaments.