Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos joves, un d'ells menor, per robar en un pis de Llançà. Els fets van passar cap a dos quarts de vuit del vespre quan els agents van rebre l'avís de la Policia Local que dos nois havien estat vistos per la urbanització de Sant Genís amb una bossa plena d'objectes i un televisor. La policia va muntar un dispositiu per localitzar-los i els van trobar al carrer Ausiàs March. En veure's sorpresos, van començar a córrer i es van amagar però els agents els van localitzar i identificar. Durant l'escorcoll, van trobar el televisor, dos tornavisos, un encenedor, un descodificador de televisió, un martell de fusta, un joc de claus, un comandament a distància de garatge, uns guants de làtex, sis ampolles de cervesa i dos cables HDMI, entre d'altres.

Després de fer les investigacions per esbrinar l'origen del material, els agents van determinar que l'havien robat d'un pis del carrer Terrer on havien entrat trencant el vidre d'una finestra. Els mossos els van detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

L'arrestat major d'edat, que tenia antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

El menor va ser lliurat als seus tutors legals i declararà davant de la Fiscalia de Menors quan sigui requerit.