Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 1 d’abril dos nois, de 19 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de Figueres, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa.

Els fets van passar a la matinada del 17 de març en dues botigues situades als carrers Peralada i Joan Maragall de Figueres. Els mossos van comprovar que els dos establiments presentaven danys al vidre de l’aparador i, si bé en un d’ells, els autors no hi havien pogut entrar, a l’altre sí que hi havien accedit.

Els investigadors van constatar que la fractura dels vidres s’havia fet amb una pedra de grans dimensions i, de dins de l’establiment saquejat, els lladres havien forçat la màquina enregistradora, però no s’havien endut res ja que estava buida.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar i localitzar els autors del robatori i, després de diverses indagacions, van identificar dos nois que van localitzar i detenir a Figueres, el passat 1 d’abril.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar el dia 2 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.