Dues persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes, segons el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT). El primer accident mortal va passar el dissabte a la nit a la C-14, a Ciutadilla, on la passatgera davantera d'un cotxe va morir en una topada frontal amb un altre turisme. Cinc persones més van resultar ferides de diversa consideració. D'altra banda, aquest diumenge al matí ha mort el conductor d'una motocicleta, i el seu acompanyant ha estat ferit de gravetat, en xocar amb un turisme a la C-35, a l'altura de Sant Feliu de Buixalleu (Selva).

Pel que fa a la mobilitat de retorn del cap de setmana, la C-17 ha registrat cues entre Parets del Vallès i Figaró-Montmany en sentit Barcelona, a més de 3km a Tagamanent. A la C-16, també s'han produït 7km de retencions a Cercs, 5km a Guardiola de Berguedà i, més al nord, 1,5km a Urús cap al túnel del Cadí.

L'N-260 ha acumulat 4km d'aturades a Ribes de Freser i 3km a Campdevànol, mentre que la C-14 ha registrat 3km de retencions a Organyà en sentit Ponts. També hi ha hagut cues intermitents a la C-55 entre Castellbell i el Vilar i Manresa en sentit sud, a part de retencions de 4km i 3km a l'N-340 a l'Arboç i al Vendrell i Vallirana, respectivament.

Quant a l'àrea metropolitana de Barcelona, les complicacions s'han concentrat a l'A-2 amb aturades entre Cornellà i Sant Andreu de la Barca en sentit Llobregat, a la B-23 amb cua compacta entre Esplugues i el Papiol, i també retencions al llarg de 7km a la C-32 a Sant Boi de Llobregat.