Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a Salt (Gironès) un home, de 33 anys i nacionalitat francesa, que va fugir d'un control policial i conduïa begut. Els fets van passar quan faltaven deu minuts per les quatre de la matinada a l'AP-7, a Vilablareix. Els agents que estaven fent un control al peatge van veure com un vehicle sortida de la rotonda d'incorporació de l'autopista i s'aturava en veure presència policial. El cotxe va fer marxa enrere, posant en perill la resta de conductors, i va marxar. Els mossos van intentar aturar-lo però el turisme va fer fins a sis voltes a la rotonda i, finalment, va sortir en direcció Salt. Una patrulla va aconseguir enxampar-lo poc després.

A l'interior hi havia dues persones i el conductor presentava símptomes evidents d'anar begut. Els agents li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,58 mg/l d'aire expirat, més del doble del límit permès (0,25 mg/l).

L'home va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb una taxa d'alcohol penalment punible i un delicte de desobediència als agents de l’autoritat.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.