Una dona de 31 anys ha mort aquest dissabte, 19 de gener, al matí, a causa de les greus ferides que ha patit en un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera N-260, a l'alçada de Figueres. El sinistre ha passat a quarts de set, quan, per causes que s'estan investigant, el cotxe de la víctima, que era veïna de Llançà, ha topat amb un altre vehicle que circulava en sentit contrari.

Com a conseqüència de la topada la dona i única ocupant del vehicle ha mort, mentre que les dues persones que circulaven en l'altre cotxe han quedat ferides menys greus, i se les ha traslladat a l'Hospital de Figueres perquè fossin ateses. Arran de la incidència, s'han activat sis patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel què fa a l'afectació viària, el Servei Català de Trànsit ha informat que la via ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa fins a les 09.10 hores, si bé s'han fet desviaments.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Un motorista mort a Tossa de Mar

Un motorista mort a Tossa de Mar

La carretera ha deixat una víctima mortal més aquest dissabte en un altre punt de la xarxa viària gironina. Un motorista ha mort en un accident a la GI-682 a Tossa de Mar. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 12.07 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un motorista ha caigut a la via i posteriorment ha estat atropellat per una altra motocicleta. Dels dos ocupants de l’altra motocicleta un ha resultat ferit lleu i l'han traslladat a l'Hospital de Blanes.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l'helicòpter del SEM.

Amb les morts d'aquest dissabte a Figueres i Tossa de Mar ja són set les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d'any.