Una dona d'edat avançada ha mort en un pis que aquest dimarts, 15 de gener, a primera hora de la tarda, s'ha cremat. De moment, s'investiga si la mort de la dona ha estat conseqüència de l'incendi. Segons les primeres informacions, el sinistre s'ha produït en un immoble de tres plantes de la plaça de l'Ajuntament de Figueres, al primer pis del número 14. Tot sembla indicar que el foc s'hauria originat en un sofà. A més de cremar el sofà, les flames han afectat el guix de parets i sostre del menjador. La resta de l'immoble no ha patit danys a causa del foc, únicament ha resultat afectat pel fum.

Els Bombers han localitzat sense vida una dona de 85 anys amb mobilitat reduïda. Es trobava a l'estança on s'ha produït el foc.

El cos dels Mossos d'Esquadra, que han activat tres patrulles, han iniciat diligències per determinar les circumstàncies de l'incendi i s'han fet càrrec de les tasques judicials pertinents.

Al lloc, han treballat també una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la Guàrdia Urbana de Figueres.

La plaça ha quedat acordonada mentre els equips de seguretat i emergències han treballat en l'incendi. L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, es trobava a la casa de la vila quan s'ha produït el succés i de seguida se n'ha interessat.

Es dona la circumstància que fa només uns mesos es va produir un altre incendi en un pis del mateix edifici, concretament al pis superior del que s'ha cremat aquest dimarts. En aquella ocasió, no es van haver de lamentar danys personals, però si les destrosses causades per les flames.