29 de desembre de 2018
29.12.2018
Llançà

Bombers desallotgen sis persones d'una casa de Llançà per un incendi

El foc ha afectat un immoble de planta baixa i dos pisos del carrer Bateria

29.12.2018 | 08:47

Els Bombers de la Generalitat van haver de desallotjar sis persones d'un habitatge de Llançà, aquest divendres, dia 28, al vespre, a causa d'un incenci. El foc es va produir en una casa de planta baixa i dos pisos al carrer Bateria i va afectar tres habitacions de la segona planta. La resta de l'immoble va quedar afectat pel fum.

Cap persona no va resultar ferida però com a mesura preventiva els equips de seguretat i emergència van fer sortir els inquilins de la casa. Els Bombers s'hi van desplaçar amb quatre camions.

El fet que aquest incendi hagi ocorregut a Llançà, un dels municipis catalans que té tancat el parc de Bombers, ha aixecat una forta polèmica entre el col·lectiu, que no entén com és possible que el Govern deixi poblacions sense aquest servei.

Les reaccions a les xarxes socials no s'han fet esperar:Des de diferents sectors implicats en els serveis d'emergències de Catalunya, ja fa dies que s'està fent una campanya reivindicativa per portar a la primera línia de l'actualitat la situació.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook