Els Mossos d'Esquadra van detenir el 14 de desembre un home, de 35 anys i de nacionalitat espanyola, que duia 163 quilos d'haixix amagats al cotxe. Els fets van passat a quarts de nou del matí a l'AP-7 al terme de Capmany on una patrulla de trànsit estava fent un control de velocitat. Els agents van detectar un turisme amb excés de velocitat i el van intentar aturar a la sortida de la Jonquera. En veure les indicacions, inicialment el conductor va seguir la patrulla però abans de sortir del peatge, va fer mitja volta i es va incorporar de nou a l'autopista en sentit sud. Els Mossos el van seguir i el van enxampar quan intentava amagar el cotxe en una àrea de descans.

A l'interior, hi van trobar cinc paquets de grans dimensions amb la droga, valorada en més de 250.000 euros. La policia va detenir l'home, que no tenia antecedents, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Efectius de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec del cas i no descarten noves detencions.