17 de novembre de 2018
17.11.2018
Figueres

L'acumulació d'aigua de pluja obliga a tallar tres vials de Figueres

La Unió Esportiva Figueres ha informat que el club ha acordat suspendre els partits previstos per a diumenge a Vilatenim

17.11.2018 | 21:32

La Guàrdia Urbana de Figueres ha informat que aquest dissabte, al vespre, s'han hagut de tallar a la circulació de vehicles tres vials del municipi a causa de l'acumulació d'aigua de pluja.

  • Vial des de la C-260 fins camí Vell de Vilatenim
  • Camí Cementiri de Vilatenim
  • Carrer Ausias March
Des de Protecció Civil, insisteixen en aconsellar prudència a l'hora de circular. L'alerta INUNCAT està activada. A més del temporal marítim el Servei Meteorològic de Catalunya informa que es preveuen pluges intenses que poden deixar acumulats importants a la demarcació de Girona.

La Unió Esportiva Figueres ha informat que el club ha acordat suspendre els partits previstos per a la jornada de diumenge, 18 de novembre, a l'estadi de Vilatenim. La pluja també ha afectat algun dels partits en joc aquest dissabte.

Des de l'Ajuntament de Borrassà, també han llançat una advertència meteorològica, l'aigua de la ribera de Creixell sobrepassa els límits.
En municipis del litoral altempordanès com l'Escala el temporal ha produït un fort onatge. Podeu fer seguiment de les incidències en aquest episodi de pluges al compte de Twitter @emergenciescat i a la pàgina de Facebook.com/emergenciescat.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook