Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts una dona per intentar robar en un bar on ja havia robat en tres ocasions. La detinguda és una dona, de 40 anys, de nacionalitat francesa i veïna de la Jonquera que va escalar un mur de tres metres per intentar entrar per una finestra. Se l'acusa d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Una patrulla es va creuar amb la detinguda poc després d'intentar accedir a l'establiment que està situat al carrer Prat d'en Batlle. Va ser a quarts de tres de la matinada. Havien rebut l'avís que s'havia activat l'alarma d'un bar i s'hi van apropar.

La dona és coneguda per la policia per realitzar robatoris per aquella zona. Havia estat enxampada després de robar el mateix bar en tres ocasions. En creuar-se amb ella anava vestida de color fosc. En un primer moment la dona va donar una clara explicació del que feia per aquell indret. Per això no hi havia cap indici que fes sospitar que fos l'autora de cap il·lícit. En arribar al bar van veure que algú havia intentat robar-hi. Arran d'aquest fet, la policia va iniciar una investigació .

Els mossos van identificar la lladre per la seva peculiar forma de caminar. Les altres tres vegades que havia robat se la va detenir in situ. El dia 13 de novembre la policia va localitzar l'autora i la va detenir com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 14 a disposició de jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.