Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Jonquera han detingut un noi de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Jonquera, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Els fets pels quals se l'acusa van passar cap a tres quarts de dues del migdia del passat 6 de novembre al carrer Miquel Mateu de la Jonquera, quan els mossos van tenir coneixement que hi havia hagut un robatori amb violència i intimidació.

Els mossos van saber que un jove es va acostar a un home i, després d'agredir-lo a la cara, li va fer una estrebada al rellotge que portava. Tot seguit va treure un ganivet i va amenaçar a la víctima, que va fugir corrent.

Els mossos van obrir una investigació per tal d'esbrinar qui podia ser l'autor del robatori i després d'examinar diversos indicis van identificar el jove jonquerenc.

Dos dies més tard, concretament el 8 de novembre, un patrulla de mossos va observar una discussió entre dos joves al carrer Miquel Martí i Pol de la mateixa població de la Jonquera. En apropar-s'hi van veure que les dues persones eren el jove que presumptament havia sostret el rellotge dos dies abans i la seva víctima.

Després d'identificar i escoltar les dues parts, els agents van detenir el jove com a presumpte autor del robatori.

El detingut, amb diversos antecedents, van passar el dia 9 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.