L'aparició d'un vehicle estimbat a la carretera de Requesens va activar aquest diumenge un dispositiu de rescat per part del SEM, Mossos d'Esquadra i Bombers. En arribar, no van trobar ningú a l'interior del vehicle ni tampoc al voltant. El vehicle té matricula francesa i els Mossos han fet gestions amb la policia francesa. Inicialment no consta com a robat.

L'avís es va rebre a les dotze del migdia. Es creia que algú havia patit un accident mentre circulava per la carretera que condueix al castell de Requesens. Des de la via es podia veure un vehicle estimbat uns 150 metres muntanya avall.

Els Bombers de la Generalitat van activar quatre dotacions. També s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons els Bombers, van arribar fins al cotxe i van poder comprovar que no hi havia ningú a l'interior. Van fer una recerca per la zona i tampoc van trobar evidències de persones que haguessin pogut resultar ferides.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar les gestions per intentar esbrinar el motiu pel qual el cotxe ha acabat al fons de la muntanya.

Com que el vehicle té plaques franceses es van posar en contacte amb la Gendarmerie per informar de la localització del vehicle accidentat i poder contactar amb el titular.