Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 23 anys i nacionalitat francesa com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat i un delicte de conducció temerària. Va passar el 4 de novembre en un control policial a l'N-260 al seu pas per Fortià (Alt Empordà). Cap a quarts de vuit del matí, els agents van veure un vehicle que circulava en sentit Figueres i que s'apropava al control. Al veure'ls, el conductor del turisme va girar bruscament sobre una rotonda i va fugir a gran velocitat. Una patrulla el va perseguir mentre el conductor circulava de forma temerària i sense respectar les normes. Va entrar al nucli de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà) a gran velocitat i es va accidentar contra un turisme aparcat.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor en aquell moment i li van fer el test de drogues. El resultat va ser positiu per consum de cànnabis i se'l van denunciar administrativament.

L'home, de 23 anys, nacionalitat francesa i veí de Dolus d'Oleron, no tenia antecedents. El 5 de novembre va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres pels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat i un delicte de conducció temerària.