Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes a Figueres que transportaven al cotxe més de quinze quilos de marihuana. Els fets van tenir lloc el dimcres 24 d'octubre al carrer Arnera, on també hi ha els Jutjats i, en un carrer proper, la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

A quarts de dues del migdia, una patrulla de paisà va veure com una persona coneguda per la policia agafava un vehicle amb plaques franceses i s'adreçava cap a una zona de Figueres on els mossos tenen coneixement que es podrien estar distribuint substàncies estupefaents. En arribar al carrer Arnera, el vehicle es va aturar al costat d'un cotxe que es trobava estacionat amb dues persones a l'interior. Els tres homes van sortir dels seus vehicles i es van intercanviar bosses . Mentre feien la transacció, els agents van interceptar un dels vehicles amb un dels implicats però l'altre es va escapolir. Els mossos van alertar per emissora dels fets i una patrulla que es trobava per la zona va aturar el vehicle escàpol.

De resultes de l'escorcoll dels dos vehicles es van localitzar quinze bosses amb marihuana a l'interior, que contenien quinze quilos amb un valor en el mercat il·lícit de més de 21.000 euros. Tanmateix a sota d'un dels seients es van trobar cinc caixes (de 50 bales cada una) amb munició de foc real. Els arrestats, tres homes d'entre 26 i 37 anys i veïns de Figueres, passaran properament a disposició del jutjat de guàrdia.