17 de octubre de 2018
17.10.2018
La Jonquera

Comissen 24 quilos de marihuana en tres autobusos a la Jonquera

La Guàrdia Civil va trobar la droga amagada en maletes de diferents línies i han detingut dues persones

17.10.2018 | 09:26

La Guàrdia Civil ha comissat 24 quilos de marihuana en tres busos de línia al seu pas per la Jonquera. Els agents han detingut dues persones per presumpte tràfic de droga, a les quals es va poder acreditar que transportaven la droga. Es tracta d'un home de nacionalitat gambiana i una ciutadana francesa.

La primera actuació es remunta a dissabte 13 d'octubre, en aquest cas una patrulla de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera va fer aturar un autobús que cobria la línia Barcelona - París. En escorcollar la bodega, en una de les maletes, que no portava cap tipus d'identificació, els agents van notar que feia una forta olor de marihuana.


Un cop oberta es van trobar tres paquets que contenien una substància que va donar positiu a la marihuana, amb un pes total de 9,7 quilos. La segona actuació la van realitzar components de la mateixa unitat el mateix dia i també van escorcollar un autobús. En aquest cas cobria la ruta Girona - Gènova.

Dues de les maletes que es trobaven a la bodega del vehicle van aixecar les sospites dels agents, que després d'identificar els propietaris i en la seva presència, van procedir a la seva obertura. A dins van trobar diverses bosses amb marihuana que pesaven 10,4 quilos. Van arrestar els seus propietaris, un home i una dona per suposats delictes contra la salut pública. Finalment, dilluns, els agents també van inspeccionar un altre autobús, en aquest cas de la línia Barcelona - Venècia. Els agents van descobrir una maleta que no portava identificació. A dins, hi van trobar 3,8 quilos de marihuana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook